Кухня в Central Park

Здравейте, представяме Ви един реализиран проект на всекидневна с кухня от SUB Design. Помещението е достатъчно голямо, за да може да разделим успешно 3 -те зони, а именно кухня, зона отдих и зона за хранене. Използваните цветове са спокойни и не натоварващи, като търсихме почти пълно съчетание на дървесният декор и подовата настилка. МДФ бял мат в съчетание с К545 Vintage Silverjack Oak.

Кухня Дизайн 12

Кухнята е проектирана в цвят антрацит и сиво дърво, с метро плочки за стенен панел. Плота е Compact, а за отварянето заложихме на кант-дръжка с LED осветление. В продължение на кухнята и прилив във всекидневната проектирахме елегантна витрина с черна рамка и растери, които продължават и по тавана. И за да разширим оптически помещението, сложихме голямо огледало зад трапезната маса.

Кухня Дизайн 11

Кухнята е изработена изцяло от МДФ, с елегантна черна кант-дръжка. Механизмите са с плавно затваряне BLUM.

Кухня Несебър

Всекидневната е разделена на зони, кухня с маса за хранене и зона за отдих с "БАР", който е свързващото звено в помещението. Масата е проектирана да може да се мести, при нужда от посрещане на повече хора.

Кухня Дизайн 10

Здравейте, представяме Ви един реализиран проект на всекидневна. Просторната всекидневната е с три обособени зони, кухня, зона за хранене и зона за отдих. Заложихме светли и естествени тонове в интериора, също така поставихме и няколко цветови акцента в меката мебел и във витрините.

Кухня Бял Финес

Здравейте, представяме Ви част на един от последните ни реализирани проекти. Апартамента е решен предимно в бяло, каквото беше и заданието на клиентите. Целият обект се състои от три помещения с два санитарни възела и коридор, като тук ще Ви представим всекидневната. Посредством различни текстури и материали, успяхме да предадем различно усещане на белите нюанси. Поради голямата площ на помещението заложихме различни източници на светлина, както по тавана, така и по мебелите. За текстила се спряхме на много свеж аквамарин за дивана, и на тъмно сиви завеси, които да подчертаят големите прозорци с уникална гледка.

Кухня Дизайн 8

Здравейте, представяме Ви последният ни реализиран проект. Кухнята е решена в актуалното в момента разпределение, с горен ред с две дълбочини.

Кухня Дизайн 7

Представяме Ви кухня от МДФ с остров. Плот и гръб технически камък. Вградена мивка под плот.

Кухня Дизайн 6

Представяме Ви кухня от фурнирован МДФ с плот и гръб технически камък.

Кухня Дизайн 5

Г-образна кухня с лице МДФ. Лед осветление и кант-дръжка.

Кухня Дизайн 4

Представяме Ви една модерна кухня, решена в два цвята. Отварянето е решено с кант-дръжки на долен ред. Кухнята е с лице МДФ.

Кухня Дизайн 3

Представяме Ви една П-образна кухня, изнесена на тераса на панелен апартамент. Кухнята е с лице МДФ.

Кухня Дизайн 2

Представяме Ви един завършен проект на кухня в Бургас. Кухнята е в панелен апартамент с лице МДФ. Кухнята е решена изцяло с два цвята, като заложихме на изчистена визия с приоритет на функционалността.

Кухня Дизайн 1

Представяме Ви, една ъглова кухня реализирана в модерният цвят графит, комбинирана с бял гланц МДФ.

Кухня Дизайн

Представяме Ви, кухня с лице МДФ. Решена изцяло в модерен стил, с кант-дръжка на долен ред. Малка кухня, но достатъчно практична за размера си.

кухня дизайн в бяло и черно с акцент

Представяме Ви поредния ни реализиран проект на кухня в Созопол. Кухнята е изработена изцяло от МДФ гланц с много актуалните кант-дръжки. В процеса на реализацията на проекта

Кухня малка модерна класика

Представяме Ви една кухня в стил изчистена класика. Дизайна се характеризира с изчистени линии и елементи на класическата кухня, като корнизи и пиластри. Проекта е изпълнен от МДФ.

Кухня природа и дизайн

Представяме Ви една малко по-различна кухня, която е с изчистен дизайн, но същевременно носи детайлите на класическият дизайн. Проекта е изпълнен със сдвоени врати от фурнир и пръскан МДФ, с фрезовани дръжки. Кухнята е разположена в голяма всекидневна, където разположихме и малък остров.

Кухня природа и класика

Представяме Ви една малка, класическа кухня. Кухнята е изработена от масив с характерните орнаменти, като корнизи и пиластри, за класиката. Тъй като кухнята е разположена във всекидневната, оставихме място и за закачане на телевизор на гърба й. Плочките поставени за стенен панел, също допринасят за уюта, който излъчва кухнята.

Кухня черно бижу

Представяме Ви един прекрасен проект на малка, но много функционална кухня. Кухнята е изпълнена от МДФ с кант-дръжка. Проекта е с олекотен горен ред, като около аспиратора са поставени два светещи рафта с лакобел.

кухня дизайн и класика

Представяме Ви една кухня разположена в зоната на кухнята и преминава в усвоената тераса. Проекта е изпълнен от МДФ. Кухнята е в класическия стил, но с изчистен дизайн. Проекта е голям и ни позволи да вградим нужните уреди, заедно с мелница за отпадъци.

кухня пролетен полъх

Представяме Ви един много свеж проект. Кухнята е П-образна, изработена с пръскан МДФ и тех.камък за плот, а акцента е закаленото принт-стъкло.

Kухня бяла прелест

Представяме Ви една класическа кухня изпълнена от масив. Проекта изцяло покрива нуждите на една домакиня, успяхме да съчетаем функционалност и класически дизайн. За плот и стенен панел използвахме технически камък, който дава издръжливост и контраст на кухнята.

Кухня модерна класика

Представяме Ви една много функционална кухня в стил модерна класика. Проекта се характеризира с класически форми, но с изчистен дизайн без претрупване на орнаменти. Кухнята е разположена по цялата дължина на кухненския тракт, като прекъсването от комина е облечено с тех.камък. Успяхме да се съобразим и с климатика, който нямаше как да се премести.

Класика в грда

Представяме Ви една класическа кухня от масив. Изпълнена по наш проект от наш партньор. Кухнята е много функционална с обособен и бюфетен модул. Допълнителен стил придават парапетчетата и решетките по масивните врати.

Кухня модерният несебър

Представяме Ви един наш изключителен дизайн. Кухнята е П-образна с кант-дръжка, която й придава модерна визия. Проекта на кухнята е изпълнен от ПДЧ и МДФ. П-образната форма на проекта дава една изключителна свобода на домакинята, и лесен достъп до всяка точка на кухнята.

кухня в созопол

Представяме Ви една много малка и кокетна кухня. Тя е изпълнена от кантиран MDF. Предизвикателството беше, че успяхме да съберем уредите, които клиента желаеше, и същевременно да проектираме и бар, който да отдели кухненската зона от всекидневната.

кухня Ферия в лилаво

Представяме Ви един страхотен проект на кухня, изработена от пръскан МДФ с акцент стъкло Лакобел. Кухнята е решена предимно в лилаво и черно, които се съчетават прекрасно с белите плот и стенен панел.

кухня дизайнът преди всичко

Представяме Ви един наш проект, разработен специално за шоурум на голям мебелен магазин. Дизайна е доста нестандартен, с иновативен размер на долните модули, и с доста олекотен горен ред. Материала е ПДЧ. Механизми BLUM Германия.

малка кухня в града

Представяме Ви един доста интересен проект. Зоната за кухня е разположена на две успоредни стени, където успяхме да разположим фурна с котлони, съдомиялна и хладилник. Като материали използвахме пръскан МДФ съчетан с ПДЧ. Механизми BLUM Германия.

кухня дизайн в бяло и черно

Представяме Ви кухня с извити фронтове. Бял и черен пръскан МДФ с кант-дръжки. Механизми BLUM. Термоплот и закалено принт-стъкло.

Кухня пролет в града

Представяме Ви една малко по-различна кухня, с извити фронтове от пръскан МДФ и Акрил. Механизми BLUM, вградени уреди и малък остров.

Кухня зелена прелест

Представяме Ви една минималистична кухня с изключителен дизайн, изпълнена от пръскан МДФ и ПДЧ. Механизми немски на BLUM.

Кухня уют и дизайн

Представяме Ви проект изпълнен с Два вида ПДЧ. Механизмите са немски на BLUM. С осветление под горен ред. С вградени уреди.

Кухня Черно кадифе

Представяме Ви кухня изпълнена от пръскан МДФ с фрезована дръжка. Закалено принт-стъкло и термо плот.

кухня Модерният Дизайн

Представяме Ви проект изпълнен с пръскан МДФ, съчетан с МДФ с естествен фурнир. Механизмите са немски на BLUM. Кант-дръжка с вградено осветление по цялата дължина, и закалено принт-стъкло за стенен панел.