Модерни кухни

Кухня в Central Park

Здравейте, представяме Ви един реализиран проект на всекидневна с кухня от SUB Design. Помещението е достатъчно голямо, за да може да разделим успешно 3 -те зони, а именно кухня, зона отдих и зона за хранене. Използваните цветове са спокойни и не натоварващи, като търсихме почти пълно съчетание на дървесният декор и подовата настилка. МДФ бял мат в съчетание с К545 Vintage Silverjack Oak.

Кухня Дизайн 12

Кухнята е проектирана в цвят антрацит и сиво дърво, с метро плочки за стенен панел. Плота е Compact, а за отварянето заложихме на кант-дръжка с LED осветление. В продължение на кухнята и прилив във всекидневната проектирахме елегантна витрина с черна рамка и растери, които продължават и по тавана. И за да разширим оптически помещението, сложихме голямо огледало зад трапезната маса.

Кухня Дизайн 11

Кухнята е изработена изцяло от МДФ, с елегантна черна кант-дръжка. Механизмите са с плавно затваряне BLUM.

Кухня Несебър

Всекидневната е разделена на зони, кухня с маса за хранене и зона за отдих с "БАР", който е свързващото звено в помещението. Масата е проектирана да може да се мести, при нужда от посрещане на повече хора.

Кухня Дизайн 10

Здравейте, представяме Ви един реализиран проект на всекидневна. Просторната всекидневната е с три обособени зони, кухня, зона за хранене и зона за отдих. Заложихме светли и естествени тонове в интериора, също така поставихме и няколко цветови акцента в меката мебел и във витрините.

Кухня Бял Финес

Здравейте, представяме Ви част на един от последните ни реализирани проекти. Апартамента е решен предимно в бяло, каквото беше и заданието на клиентите. Целият обект се състои от три помещения с два санитарни възела и коридор, като тук ще Ви представим всекидневната. Посредством различни текстури и материали, успяхме да предадем различно усещане на белите нюанси. Поради голямата площ на помещението заложихме различни източници на светлина, както по тавана, така и по мебелите. За текстила се спряхме на много свеж аквамарин за дивана, и на тъмно сиви завеси, които да подчертаят големите прозорци с уникална гледка.

Кухня Дизайн 8

Здравейте, представяме Ви последният ни реализиран проект. Кухнята е решена в актуалното в момента разпределение, с горен ред с две дълбочини.

Кухня Дизайн 7

Представяме Ви кухня от МДФ с остров. Плот и гръб технически камък. Вградена мивка под плот.

Кухня Дизайн 5

Г-образна кухня с лице МДФ. Лед осветление и кант-дръжка.

Кухня Дизайн 4

Представяме Ви една модерна кухня, решена в два цвята. Отварянето е решено с кант-дръжки на долен ред. Кухнята е с лице МДФ.

Кухня Дизайн 3

Представяме Ви една П-образна кухня, изнесена на тераса на панелен апартамент. Кухнята е с лице МДФ.

Кухня Дизайн 2

Представяме Ви един завършен проект на кухня в Бургас. Кухнята е в панелен апартамент с лице МДФ. Кухнята е решена изцяло с два цвята, като заложихме на изчистена визия с приоритет на функционалността.

Кухня Дизайн 1

Представяме Ви, една ъглова кухня реализирана в модерният цвят графит, комбинирана с бял гланц МДФ.

Кухня Дизайн

Представяме Ви, кухня с лице МДФ. Решена изцяло в модерен стил, с кант-дръжка на долен ред. Малка кухня, но достатъчно практична за размера си.

кухня дизайн в бяло и черно с акцент

Представяме Ви поредния ни реализиран проект на кухня в Созопол. Кухнята е изработена изцяло от МДФ гланц с много актуалните кант-дръжки. В процеса на реализацията на проекта

Кухня природа и дизайн

Представяме Ви една малко по-различна кухня, която е с изчистен дизайн, но същевременно носи детайлите на класическият дизайн. Проекта е изпълнен със сдвоени врати от фурнир и пръскан МДФ, с фрезовани дръжки. Кухнята е разположена в голяма всекидневна, където разположихме и малък остров.

Кухня черно бижу

Представяме Ви един прекрасен проект на малка, но много функционална кухня. Кухнята е изпълнена от МДФ с кант-дръжка. Проекта е с олекотен горен ред, като около аспиратора са поставени два светещи рафта с лакобел.

кухня пролетен полъх

Представяме Ви един много свеж проект. Кухнята е П-образна, изработена с пръскан МДФ и тех.камък за плот, а акцента е закаленото принт-стъкло.

Кухня модерният несебър

Представяме Ви един наш изключителен дизайн. Кухнята е П-образна с кант-дръжка, която й придава модерна визия. Проекта на кухнята е изпълнен от ПДЧ и МДФ. П-образната форма на проекта дава една изключителна свобода на домакинята, и лесен достъп до всяка точка на кухнята.

кухня в созопол

Представяме Ви една много малка и кокетна кухня. Тя е изпълнена от кантиран MDF. Предизвикателството беше, че успяхме да съберем уредите, които клиента желаеше, и същевременно да проектираме и бар, който да отдели кухненската зона от всекидневната.

кухня Ферия в лилаво

Представяме Ви един страхотен проект на кухня, изработена от пръскан МДФ с акцент стъкло Лакобел. Кухнята е решена предимно в лилаво и черно, които се съчетават прекрасно с белите плот и стенен панел.

кухня дизайнът преди всичко

Представяме Ви един наш проект, разработен специално за шоурум на голям мебелен магазин. Дизайна е доста нестандартен, с иновативен размер на долните модули, и с доста олекотен горен ред. Материала е ПДЧ. Механизми BLUM Германия.

малка кухня в града

Представяме Ви един доста интересен проект. Зоната за кухня е разположена на две успоредни стени, където успяхме да разположим фурна с котлони, съдомиялна и хладилник. Като материали използвахме пръскан МДФ съчетан с ПДЧ. Механизми BLUM Германия.

кухня дизайн в бяло и черно

Представяме Ви кухня с извити фронтове. Бял и черен пръскан МДФ с кант-дръжки. Механизми BLUM. Термоплот и закалено принт-стъкло.

Кухня пролет в града

Представяме Ви една малко по-различна кухня, с извити фронтове от пръскан МДФ и Акрил. Механизми BLUM, вградени уреди и малък остров.

Кухня зелена прелест

Представяме Ви една минималистична кухня с изключителен дизайн, изпълнена от пръскан МДФ и ПДЧ. Механизми немски на BLUM.

Кухня уют и дизайн

Представяме Ви проект изпълнен с Два вида ПДЧ. Механизмите са немски на BLUM. С осветление под горен ред. С вградени уреди.

Кухня Черно кадифе

Представяме Ви кухня изпълнена от пръскан МДФ с фрезована дръжка. Закалено принт-стъкло и термо плот.

кухня Модерният Дизайн

Представяме Ви проект изпълнен с пръскан МДФ, съчетан с МДФ с естествен фурнир. Механизмите са немски на BLUM. Кант-дръжка с вградено осветление по цялата дължина, и закалено принт-стъкло за стенен панел.