Класически кухни

Кухня Дизайн 6

Представяме Ви кухня от фурнирован МДФ с плот и гръб технически камък.

Кухня малка модерна класика

Представяме Ви една кухня в стил изчистена класика. Дизайна се характеризира с изчистени линии и елементи на класическата кухня, като корнизи и пиластри. Проекта е изпълнен от МДФ.

Кухня природа и класика

Представяме Ви една малка, класическа кухня. Кухнята е изработена от масив с характерните орнаменти, като корнизи и пиластри, за класиката. Тъй като кухнята е разположена във всекидневната, оставихме място и за закачане на телевизор на гърба й. Плочките поставени за стенен панел, също допринасят за уюта, който излъчва кухнята.

кухня дизайн и класика

Представяме Ви една кухня разположена в зоната на кухнята и преминава в усвоената тераса. Проекта е изпълнен от МДФ. Кухнята е в класическия стил, но с изчистен дизайн. Проекта е голям и ни позволи да вградим нужните уреди, заедно с мелница за отпадъци.

Kухня бяла прелест

Представяме Ви една класическа кухня изпълнена от масив. Проекта изцяло покрива нуждите на една домакиня, успяхме да съчетаем функционалност и класически дизайн. За плот и стенен панел използвахме технически камък, който дава издръжливост и контраст на кухнята.

Кухня модерна класика

Представяме Ви една много функционална кухня в стил модерна класика. Проекта се характеризира с класически форми, но с изчистен дизайн без претрупване на орнаменти. Кухнята е разположена по цялата дължина на кухненския тракт, като прекъсването от комина е облечено с тех.камък. Успяхме да се съобразим и с климатика, който нямаше как да се премести.

Класика в грда

Представяме Ви една класическа кухня от масив. Изпълнена по наш проект от наш партньор. Кухнята е много функционална с обособен и бюфетен модул. Допълнителен стил придават парапетчетата и решетките по масивните врати.