Интериор на двустаен апартамент Бургас 8

Здравейте представяме Ви последният ни реализиран проект. Апартамента е двустаен и включва спалня, всекидневна и санитарно помещение. Предизвикателството към нашият екип бе, когато клиентката дойде при нас с кутийка от парфюм в бледо розов цвят, и пожела това да е цвета, стила и усещането в дома й. За целта избрахме цветове, които да подчертаят визията на заданието, и добавихме няколко ярки акцента в текстила, като столове, пердета и диван. Запазихме функционалността и малкия простор на помещението, като се спряхме на кръгла маса. И разбира се както във всеки интериорен проект трябва да имаме един "главен герой", в този случай избрахме това да е камината, която поставихме под телевизора и в близост до масата, за да предадем още по-голям уют. За спалнята заложихме на бледо розов текстил над леглото, завесите ги съчетахме с ореха от мебелите, и добавихме елегантно осветление над нощните шкафчета. Благодарение на планирането преди дизайна, успяхме да позиционираме ъглов гардероб, голяма спалня и тоалетка. За акценти в интериора на спалнята вкарахме и няколко детайла с фладер под 45-градуса и огледало бронзе. Банята също трябваше да има това усещане за нежност, без ярки цветове и без контрастиращи акценти, за това заложихме на по-семпли тонове с леки детайли за акцент. Помещението в този случай бе достатъчно просторно, за да съберем всички необходими неща за една баня.

Интериор на тристаен апартамент Бургас 7

Здравейте, представяме Ви вече завършен проект на панелен апартамент, а именно най-сладката му част, детската стая. Апартамента е двустаен с отделна кухня, като преустроихме хола в детска стая, а кухнята превърнахме във всекидневна. Детската стая е проектирана за две деца, като успяхме да обособим кът за отдих, и кът за обучение. Обединихме кухнята с прилежащата тераса, за да увеличим пространството, и да обособим зона за хранене. Положихме висококачествен, водоустойчив ламинат QuickStep на пода, за да избегнем всякакви проблеми с раздуване в бъдеще. Мебелите са изработени от МДФ гланц с механизми BLUM. В обличането на колоната до радиатора оставихме ревизионна врата, за да може да се обслужват крановете. В коридора до банята успяхме да интегрираме пералня и сушилня. На портмантото обособихме място за сядане с дискретни светлини. В спалнята използвахме тапицирано легло в комбинация с тапет и плътни и тънки пердета.

Интериор на всекидневна Бургас

Здравейте, представяме Ви реализиран проект в панелен апартамент, където работихме в кухнята, която трябваше да превърнем във всекидневна, и коридора. ✅ В процеса на проектиране обособихме старата кухня във всекидневна, като премахнахме стената към терасата. Също така разделихме и тавана на две, за да зонираме помещението. Сменихме подовата настилка, и Ел, и ВиК инсталациите.✅ Също така проектирахме и стилен ТВ модул, със зона за хранене, което ни позволи да оставим по-големи пространства във всекидневната, въпреки малката квадратура.✅ В коридора подменихме ⚒настилката с големи плочи тип мрамор. Проектирахме и портманто с достатъчно място за съхранение, както и голямо огледало.✅ Едно от най-големите предизвикателства беше да интегрираме пералня и сушилня в зоната до банята, като за целта преработихме ВиК инсталацията във вече готовата баня. Същевременно намерихме и решение уредите и да са прикрити, и да имат проветряване за да работят правилно.✅

Интериор на всекидневна Созопол

Представяме Ви една класическа всекидневна с дневен тракт и малка кухня от МДФ. Светещите колони са майсторски изработени от триплекс по специална технология. Мазилката по стената също бе голямо предизвикателство, да е разделена на сектори във височина без да има прекъсване помежду им. Меката мебел и текстила също са внимателно подбрани, за да придадът нужният завършен детайл на дизайна. Комодите във всекидневната също са от масив, като вратите са изработени на център.

Интериор на апартамент Бургас 6

Здравейте, представяме Ви 3D визуализация и реализация на един предизвикателен проект за нас. Жилището е предназначено за един млад програмист, с перспектива за семейство. Интересното е, че помещението бе с първоначален статут на банка, след което беше променен на жилище, и именно огромните и високи пространства бяха предизвикателство за всички. От цялото помещение обособихме две ????спални, всекидневна с кухня и два санитарни възела, като заложихме на отворените пространства между антрето и всекидневната. Бе изградена система за циркулация на въздуха, която по всяко време може да вкара свеж въздух отвън. Разбира се в проектирането срещнахме много препятствия с изграждането на Ел и ВиК схемите, защото абсолютно нищо не бе приспособено за жилище. Подбрахме по тъмни тонове за да предадем по-голяма тежест на интериора. По желание на клиента заложихме на изчистената и модерна визия, с много осветителни източници.

Интериор на апартамент Приморско

Здравейте, представяме Ви реализиран проект на ваканционен апартамент в гр.Приморско. Трябваше да проектираме този малък двустаен апартамент за 4 членно семейство. За целта обособихме всекидневната с легло тип "Сандвич". Кухнята и ТВ модула са елегантно и цветово съчетани, с всичко необходимо за домакинството. В спалнята поставихме тапицирано легло с повдигащ механизъм, за повече място за съхранение. Също така обособихме и тоалетка за дамата. В коридора успяхме да вградим пералня и да проектираме функционално портманто с достатъчна вместимост.

Интериор на апартамент Бургас 5

Здравейте, представяме Ви последният ни реализиран проект. Цялостната концепция, както на апартамента, така и на мебелите е със светли тонове в скандинавски стил. В голямото антре поместихме гардероб, зона за обувки и голямо огледало. Кухнята е решена в актуалното в момента разпределение, с горен ред с две дълбочини. ТВ модула се постарахме да е минималистичен, но с открояващи се растери от естествена дървесина.

Интериор на апартамент Бургас 4

Здравейте, представяме Ви вече завършен проект на панелен апартамент, Апартамента е двустаен с отделна кухня, като преустроихме хола в детска стая, а кухнята превърнахме във всекидневна. Детската стая е проектирана за две деца, като успяхме да обособим кът за отдих, и кът за обучение. Обединихме кухнята с прилежащата тераса, за да увеличим пространството, и да обособим зона за хранене. Положихме висококачествен, водоустойчив ламинат QuickStep на пода, за да избегнем всякакви проблеми с раздуване в бъдеще. Мебелите са изработени от МДФ гланц с механизми BLUM. В обличането на колоната до радиатора оставихме ревизионна врата, за да може да се обслужват крановете. В коридора до банята успяхме да интегрираме пералня и сушилня. На портмантото обособихме място за сядане с дискретни светлини. В спалнята използвахме тапицирано легло в комбинация с тапет и плътни и тънки пердета.

Интериор на апартамент Бургас 3

Здравейте, представяме Ви целият проект на тристаен апартамент. Всекидневната е обособена с кухненска част. Детската стая е разделена на две части, едната е за студент, който не пребивава постоянно в жилището, и тинейджър. Спалнята е проектирана с максимално усвояване на пространството, като същевременно сме се постарали и за уюта на помещението.

Интериор на апартамент Бургас 2

Представяме Ви един от нашите реализирани проекти на всекидневна в комбинация с кухня. Проекта е реализиран в панелен апартамент след основен ремонт. При проектирането успяхме да разграничим отделните зони, посредством растерите, които преминават през цялото протежение на помещението.

Интериор на апартамент Бургас

Представяме Ви реализацията на апартамент в Бургас, състоящ се от дневна с кухненски тракт, детска стая и спалня. Интериорът на всекидневната е решен предимно в светли тонове, като голямата площ и отвореното пространство позволиха да разделим пространствата на отделни зони. Кухнята е от МДФ с плот от Технически камък, входът към всекидневната е разделен от модул, които дава усещането за предверие. Добавихме и подходящите аксесоари към дневната и кухнята за да придадем уют и комфорт. Детската стая за момиченце е също в много светли тонове, като поставихме етажерка , която да отдели гардероба и входа от спалната зона и бюрото.

Интериор къща Св.Влас

Представяме Ви част от един класически интериор на къща в Св.Влас. Къщата е част от комплекс с характерен класически стил на архитектура и ландшафт, за това клиентите предпочетоха именно тази визия за своя нов дом. Използвани са материали, като МДФ и Масив за мебелите. Също така за цялостният дизайн на къщата спомагат и така характерните пана по стените. Използвахме топли цветове за основната част, а за акценти добавихме зелено, тъмно кафяви завеси и старо злато на осветителните тела.