Апартаменти

Интериор на тристаен апартамент Бургас 9

Във всекидневната разделихме основните зони за хранене и отдих, посредством ниша в тавана, също така подчертахме ТВ-то с ефектна мазилка. Кухнята е проектирана в светли тонове с черни акценти. На пода заложихме на белгийски ламинат подреден под 45 градуса, като същият продължава по стената до трапезната маса. В детската реализирахме двуетажно легло с елегантно LED осветление, и специално поръчани метални парапети. За да използваме пълният обем на стълбичките към 2-ят етаж, проектирахме те да са със странично отваряне, а не както обикновено с чекмеджета на всяко стъпало. В останалата част на стаята обособихме достатъчно места за съхранение, също така и зона за обучение. Цветовете са светли с акценти в синьо и мента. Спалнята е решена в уютни тонове, където присъства дървесен декор максимално близък до натурално дърво. Поставихме силен акцент в тапицираното легло и панелите на стената зад него. В допълнение проектирахме комфортна тоалетка с ефектно огледало. В ограниченото пространство в коридора успяхме да съберем достатъчно място за съхранение, и въпреки това пространството да остане просторно. Вградихме елегантно лед осветление в мебелите, което придава допълнителен комфорт и осветеност. Банята е в традиционни цветове, комбинация от дървесен декор и мрамор.

Интериор на две спални

Здравейте, представяме Ви реализиран наш проект на спални и портманто. Проектирахме двете спални с различна функционалност, в едната трябваше да обособим достатъчно място за съхранение, докато в другата наблегнахме на изчистена визия с елегантна облицовка по стените. В коридора заданието беше да изградим прибрано портманто с голямо огледало, в същото време да бъде и достатъчно функционално.

Интериор на четиристаен апартамент Несебър

Здравейте, представяме Ви един реализиран проект. Проекта представлява четиристаен апартамент с две санитарни помещения. Всекидневната е разделена на две зони, кухня с маса за хранене и зона за отдих с "БАР", който е свързващото звено в помещението. Масата е проектирана да може да се мести, при нужда от посрещане на повече хора. С проектирането на различен вид осветителни тела по тавана подчертахме зоните във всекидневната. Терасата е обособена за приготвяне на храната, там също е предвидено и място за отдих. Мебелите в спалнята са решени в светли и спокойни тонове с елегантни осветителни тела. На стените положихме силно акцентен цвят, който да контрастира с настилката и мебелите. Също така обособихме зона за работа и тоалетка. В детската стая на тинейджъра заложихме на по-силни нюанси, като добавихме и антрацит в концепцията. Стените са в светло сивата гама, за да завършат цялостната визия. Другата детската е решена в изцяло светли цветове с две контрастиращи стени в тъмно син цвят. В просторното пространство проектирахме нужните зони за една детска зона за отдих, зона за подготовка и ТВ зона. Запазихме старият окачен таван, като само го освежихме и направихме ново разпределение на осветлението. В обширният коридор разпределихме същинското портманто с голямо огледало срещу него, също така обособихме голяма зона за съхранение с място за пералнята и сушилнята. Тавана решихме с ефектно лед осветление и достатъчно силно основно осветление. Оборудвахме санитарните помещения с изцяло нови смесители, мебели и санитария. В банята положихме широкоформатни плочи 120/60см. Малката тоалетна решихме с плочки на "цокъл" до 120см височина.

Интериор на апартамент Бял Финес

Здравейте, представяме Ви един от последните ни реализирани проекти. Апартамента е решен предимно в бяло, каквото беше и заданието на клиентите. Целият обект се състои от три помещения с два санитарни възела и коридор, като тук ще Ви представим всекидневната. Посредством различни текстури и материали, успяхме да предадем различно усещане на белите нюанси. Поради голямата площ на помещението заложихме различни източници на светлина, както по тавана, така и по мебелите. За текстила се спряхме на много свеж аквамарин за дивана, и на тъмно сиви завеси, които да подчертаят големите прозорци с уникална гледка.

Интериор на двустаен апартамент Бургас 8

Здравейте представяме Ви последният ни реализиран проект. Апартамента е двустаен и включва спалня, всекидневна и санитарно помещение. Предизвикателството към нашият екип бе, когато клиентката дойде при нас с кутийка от парфюм в бледо розов цвят, и пожела това да е цвета, стила и усещането в дома й. За целта избрахме цветове, които да подчертаят визията на заданието, и добавихме няколко ярки акцента в текстила, като столове, пердета и диван. Запазихме функционалността и малкия простор на помещението, като се спряхме на кръгла маса. И разбира се както във всеки интериорен проект трябва да имаме един "главен герой", в този случай избрахме това да е камината, която поставихме под телевизора и в близост до масата, за да предадем още по-голям уют. За спалнята заложихме на бледо розов текстил над леглото, завесите ги съчетахме с ореха от мебелите, и добавихме елегантно осветление над нощните шкафчета. Благодарение на планирането преди дизайна, успяхме да позиционираме ъглов гардероб, голяма спалня и тоалетка. За акценти в интериора на спалнята вкарахме и няколко детайла с фладер под 45-градуса и огледало бронзе. Банята също трябваше да има това усещане за нежност, без ярки цветове и без контрастиращи акценти, за това заложихме на по-семпли тонове с леки детайли за акцент. Помещението в този случай бе достатъчно просторно, за да съберем всички необходими неща за една баня.

Интериор на всекидневна Бургас

Здравейте, представяме Ви реализиран проект в панелен апартамент, където работихме в кухнята, която трябваше да превърнем във всекидневна, и коридора. ✅ В процеса на проектиране обособихме старата кухня във всекидневна, като премахнахме стената към терасата. Също така разделихме и тавана на две, за да зонираме помещението. Сменихме подовата настилка, и Ел, и ВиК инсталациите.✅ Също така проектирахме и стилен ТВ модул, със зона за хранене, което ни позволи да оставим по-големи пространства във всекидневната, въпреки малката квадратура.✅ В коридора подменихме ⚒настилката с големи плочи тип мрамор. Проектирахме и портманто с достатъчно място за съхранение, както и голямо огледало.✅ Едно от най-големите предизвикателства беше да интегрираме пералня и сушилня в зоната до банята, като за целта преработихме ВиК инсталацията във вече готовата баня. Същевременно намерихме и решение уредите и да са прикрити, и да имат проветряване за да работят правилно.✅

Интериор на всекидневна Созопол

Представяме Ви една класическа всекидневна с дневен тракт и малка кухня от МДФ. Светещите колони са майсторски изработени от триплекс по специална технология. Мазилката по стената също бе голямо предизвикателство, да е разделена на сектори във височина без да има прекъсване помежду им. Меката мебел и текстила също са внимателно подбрани, за да придадът нужният завършен детайл на дизайна. Комодите във всекидневната също са от масив, като вратите са изработени на център.

Интериор на апартамент Бургас 6

Здравейте, представяме Ви 3D визуализация и реализация на един предизвикателен проект за нас. Жилището е предназначено за един млад програмист, с перспектива за семейство. Интересното е, че помещението бе с първоначален статут на банка, след което беше променен на жилище, и именно огромните и високи пространства бяха предизвикателство за всички. От цялото помещение обособихме две ????спални, всекидневна с кухня и два санитарни възела, като заложихме на отворените пространства между антрето и всекидневната. Бе изградена система за циркулация на въздуха, която по всяко време може да вкара свеж въздух отвън. Разбира се в проектирането срещнахме много препятствия с изграждането на Ел и ВиК схемите, защото абсолютно нищо не бе приспособено за жилище. Подбрахме по тъмни тонове за да предадем по-голяма тежест на интериора. По желание на клиента заложихме на изчистената и модерна визия, с много осветителни източници.

Интериор на апартамент Бургас 5

Здравейте, представяме Ви последният ни реализиран проект. Цялостната концепция, както на апартамента, така и на мебелите е със светли тонове в скандинавски стил. В голямото антре поместихме гардероб, зона за обувки и голямо огледало. Кухнята е решена в актуалното в момента разпределение, с горен ред с две дълбочини. ТВ модула се постарахме да е минималистичен, но с открояващи се растери от естествена дървесина.

Интериор на апартамент Бургас 4

Здравейте, представяме Ви вече завършен проект на панелен апартамент, Апартамента е двустаен с отделна кухня, като преустроихме хола в детска стая, а кухнята превърнахме във всекидневна. Детската стая е проектирана за две деца, като успяхме да обособим кът за отдих, и кът за обучение. Обединихме кухнята с прилежащата тераса, за да увеличим пространството, и да обособим зона за хранене. Положихме висококачествен, водоустойчив ламинат QuickStep на пода, за да избегнем всякакви проблеми с раздуване в бъдеще. Мебелите са изработени от МДФ гланц с механизми BLUM. В обличането на колоната до радиатора оставихме ревизионна врата, за да може да се обслужват крановете. В коридора до банята успяхме да интегрираме пералня и сушилня. На портмантото обособихме място за сядане с дискретни светлини. В спалнята използвахме тапицирано легло в комбинация с тапет и плътни и тънки пердета.

Интериор на апартамент Бургас 3

Здравейте, представяме Ви целият проект на тристаен апартамент. Всекидневната е обособена с кухненска част. Детската стая е разделена на две части, едната е за студент, който не пребивава постоянно в жилището, и тинейджър. Спалнята е проектирана с максимално усвояване на пространството, като същевременно сме се постарали и за уюта на помещението.

Интериор на апартамент Бургас 2

Представяме Ви един от нашите реализирани проекти на всекидневна в комбинация с кухня. Проекта е реализиран в панелен апартамент след основен ремонт. При проектирането успяхме да разграничим отделните зони, посредством растерите, които преминават през цялото протежение на помещението.

Интериор на апартамент Бургас

Представяме Ви реализацията на апартамент в Бургас, състоящ се от дневна с кухненски тракт, детска стая и спалня. Интериорът на всекидневната е решен предимно в светли тонове, като голямата площ и отвореното пространство позволиха да разделим пространствата на отделни зони. Кухнята е от МДФ с плот от Технически камък, входът към всекидневната е разделен от модул, които дава усещането за предверие. Добавихме и подходящите аксесоари към дневната и кухнята за да придадем уют и комфорт. Детската стая за момиченце е също в много светли тонове, като поставихме етажерка , която да отдели гардероба и входа от спалната зона и бюрото.